”Pitkää asiakassuhdetta ei ole tarvinnut vaihtaa”

Saneerausyritys Rattaranin väki vuokraa koneita jo toisessa polvessa. Kun kiire painaa, on helpoin soittaa Pikavuokraukseen, josta on aina löytynyt ratkaisu.

Yhteistyöni Pikavuokrauksen kanssa alkoi vuosikymmeniä sitten, jo 70-luvun alussa. Tuolloin Pikavuokraus oli vielä Rakennuskonepalvelu nimeltään. Pyöritin itse vuosikymmeniä omaa saneerausyritystä toissa vuoteen saakka, jolloin myin oman yritykseni. Nyt toimin työnjohtajana poikani Matin firmassa. Teemme kerrostalojen julkisivuja, sähkönousuja ja linjasaneerauksia, rappaamme ja maalaamme, kuten tässä kohteessa Helsingissä, jossa saneeraamme kokonaisen yhtiön kellarikerroksen salaojituksia myöten. Rakennamme hissin ja kellarikomerot, pinnoitamme ja maalaamme lattiat.

Kun painamme kahdeksan kuukautta vuodesta pitkää päivää ilman kesälomia, on helpoin vuokrata tarvittavat koneet. Tällaisessa projektissa on monenlaista konetarvetta, eikä oma säilytystila edes riittäisi koneiden varastointiin. Tässäkin kohteessa olemme tarvinneet Avant-kuormaajaa, maantiivistäjää, lattiahiomakonetta, korkeapaineruiskua ja kanavapuhallinta.

Vuokraamme Pikavuokrauksesta myös mastolavoja ja riipputelineitä. Riipputeline on hyvä vaihtoehto kohteessa, jossa henkilönostin ei riitä. Kohteesta ja kestosta riippuen valitsemme parhaan koneen. Mastolavaa käytämme, kun teemme terasseja tai kattokorjauksia. Riipputelinettä käytämme julkisivujen korjaukseen. Nytkin meille on tulossa Töölössä kohde, jossa henkilönostin pitäisi viedä pois jalkakäytävältä joka aamu ja ilta ruuhkaaikaan. Työaikaa jäisi vain muutama tunti, joten riipputeline ratkaisee ongelman.

Kelkka Ladan katolla

Ensimmäisen kerran käytin riipputelinettä jo 60-luvulla. Muistan, kun kuljetin kelkan farmari-Ladan katolla Piikkiöön, jossa maalasimme kirkkoa. Riipputelineen lisäksi myös maalit ja ruiskut mahtuivat Ladaan. Kelkat vedettiin narulla ylös. Osaisin itsekin asentaa telineet, mutta usein Pikavuokraus hoitaa asennuksen puolestamme.

Vuokraus Pikavuokrauksessa hoituu helposti. Useimmiten tiedän konetarpeen jo etukäteen, mutta silloin tällöin tulee äkillisiä tarpeita ja olen aina saanut koneet silloinkin.

Soitan Hämeentien tai Ylästön toimipisteeseen, ja joku työntekijöistämme hakee koneen. Nopeasti saamme tavarat, ja myös sijainti on iso plussa, kun teemme keskustakohteita.

Pikavuokrauksen työntekijät ovat ammattimiehiä, ja palvelu pelaa. He tuntevat koneet, ja neuvovat tarvittaessa, miten niitä käytetään. Itse toki jo tunnen koneet, mutta uusi työntekijä saa tarvittaessa opastuksen. Pitkä asiakassuhde on jo takana – ei ole tarvinnut vaihtaa.”

Leo Pehkonen

Työnjohtaja
Rattaran Oy

Voita henkilönostin viikonlopuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksistamme.
Samalla voit voittaa Dino-henkilönostimen (lavakorkeus 8-14 m) viikonlopuksi!
Myös kuljetukset pk-seudulle ilmaiseksi.

Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa voittajan.
Halutessaan nostimen voi vaihtaa 300 euron arvoiseen vuokrauslahjakorttiin.

Uutiskirjeen tilaus

Sulje