Avoin työpaikka: Konevuokraamoon kuljetus- ja asennushommiin

Hei, etsimme sinua konevuokraamoon kuljetus- ja asennushommiin!

Pikavuokraus on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennuskonevuokraamo. Vuokraamme henkilönostimia, telineitä ja rakennuskoneita. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja nostimien kuljetukset sekä mastolavojen ja riipputelineiden asennukset.

30-vuotias perheyrityksemme on yksi alan konkareista. Tunnemme koneemme ja asiakkaamme ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Moni asiakkaistamme on asioinut meillä jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Samoin kuin osaavat työntekijämme, jotka ovat viihtyneet meillä pitkään, suurin osa jo yli kymmenen vuotta.

Etsimmekin nyt Vantaan toimipisteeseen lisävahvistusta kesän ja syksyn ajaksi monipuolisiin työtehtäviin, joihin kuuluu mm:

  • nostimien ja koneiden kuljetuksia asiakkaille
  • mastolavojen ja riipputelineiden asennuksia työmailla toisen työntekijän kanssa (kokemusta ei tarvita, tähän saat koulutuksen)
  • palautuneiden koneiden tarkistusta ja pesua painepesurilla

Toivomme sinulta:

  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • reipasta työotetta ja positiivista asennetta
  • vähintään B-ajokorttia (BE-ajokortti tulee suorittaa työsuhteen alkaessa työnantajan kustannuksella)

Tarjoamme sinulle kokopäivätyön aukioloaikojemme puitteissa (ma-pe klo 7-16 välisenä aikana). Ylitöitä saattaa välillä tulla. Työsuhde kestää lokakuun loppuun, mutta lyhyemmästäkin työjaksosta on mahdollista sopia. Vakituiseen työsuhteeseen voi tulla mahdollisuus tämän jälkeen.

Meillä pääset oppimaan paljon uutta ja tutustumaan laajaan konekalustoon. Työ on monipuolista ja liikkuvaa. Työhön sisältyy fyysisesti raskastakin työtä, mutta kompensoimme sitä kylmillä juomilla kokiskaapistamme. Iltaisin ja viikonloppuisin saat halutessasi vaikka rassata autoasi hallillamme ja lainata työkoneita omiin tarpeisiisi, kuten muutkin työntekijämme tykkäävät tehdä.

Työpiste sijaitsee Vantaan Ylästössä.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella. Voit halutessasi lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelon myös sähköpostilla osoitteeseen rekry@pikavuokraus.fi

Rekry
Maximum upload size: 20MB

Voita henkilönostin viikonlopuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksistamme.
Samalla voit voittaa Dino-henkilönostimen (lavakorkeus 8-14 m) viikonlopuksi!
Myös kuljetukset pk-seudulle ilmaiseksi.

Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa voittajan.
Halutessaan nostimen voi vaihtaa 300 euron arvoiseen vuokrauslahjakorttiin.

Uutiskirjeen tilaus

Sulje