Näin vuokraat henkilönostimen Pikavuokrauksesta

Vinkit
Meiltä Pikavuokrauksesta vuokraat yrityksenä tai yksityishenkilönä henkilönostimen lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Pyrimme siihen, että kone on käytössäsi jo tänään!

Henkilönostin on huikea apuri monissa ulottuvuutta vaativissa asennus- ja huoltotöissä, kuten rakennusten maalauksessa ja aurinkopaneelien ja ilmalämpöpumppujen asennuksissa.

Meiltä Pikavuokrauksesta vuokraat yrityksenä tai yksityishenkilönä henkilönostimen lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Laajasta valikoimastamme löydät sekä hinattavia että päältä ajettavia henkilönostimia ja saksilavoja, ja vuokraamme myös mastolavoja sekä – ainoana Suomessa – riipputelineitä. Kokoluokissa ja muissakin ominaisuuksissa riittää, mistä valita: henkilönostintemme työskentelykorkeudet ulottuvat aina neljästä metristä 26 metriin.

Voitkin olla varma, että meiltä saat vuokrattua tarpeisiisi sopivan henkilönostimen Dinoista ja Leguaneista kuukulkijoihin. Pyrimme siihen, että kone on käytössäsi jo tänään!

Henkilönostimen vuokraus onnistuu helposti ja jo saman päivän aikana

Henkilönostimen voit vuokrata meiltä puhelimitse, nettitilauksena, sähköpostitse tai toimipisteistämme Helsingin Hämeentieltä ja Vantaan Ylästöntieltä. Nostinten vuokrahinnat ja mitat sekä muut tekniset tiedot löydät verkkosivuiltamme.

Lisätietoja voit kysyä tuotesivun kautta. Kaikki henkilönostimemme löydät tästä linkistä.
Nopeimmin vastauksen kysymykseesi ja ajantasaisimman tiedon koneen saatavuudesta saat aina soittamalla meille.

Kesällä koneiden kysyntä kasvaa ja henkilönostimet liikkuvat tavallista tiuhempaan tahtiin, mutta tällöinkin pyrimme nopeaan toimitukseen. Varaamalla nostimen etukäteen varmistat juuri tietynlaisen mallin saatavuuden.

Henkilönostimen voit noutaa pisteestämme tai tilata toimitettuna suoraan työmaallesi. Kuljetamme niin henkilönostimet kuin muutkin meiltä vuokratut koneet kiinteällä hinnalla kaikkialle pk-seudulla. Tarvittaessa kuskaamme koneen toki kauemmaksikin.

henkilönostin henkilönostimen vuokraus
Pikavuokrauksesta saat henkilönostimen parhaimmillaan jo tänään.

Autamme oikean henkilönostimen valinnassa ja vuokraamisessa

Samoin kuin pidämme huolta koneistamme, haluamme myös sinun onnistuvan työssäsi. Siksi autamme ja opastamme niin henkilönostinten kuin muidenkin koneiden vuokraamisessa ja käyttämisessä.

Etukäteen sinun olisi hyvä tietää koneen käyttötarkoitus ja seuraavat tiedot kohteesta:

1 Vaadittava korkeus

Millaiseen korkeuteen henkilönostimella pitäisi yltää?

2 Sivu-ulottuma

Kuinka lähelle kohdetta nostin on mahdollista asettaa? Onko henkilönostimen ja kohteen välissä esteitä?

3 Maasto

Onko kohteessa suora ja kantava maapohja vai esimerkiksi kaltevaa rinnettä ja nurmikkoa? Suurin osa henkilönostimista painaa 1–2 tonnia, mutta esimerkiksi kuukulkija voi painaa 10 000 kiloa, jolloin maanpinnan täytyy olla kantava.

Sora ja murskepohja ovat yleisesti kantavia alustoja, kun taas nurmikolla koneen kanssa tulisi käyttää tukijalkalevyjä. Perässä vedettävissä Dino-henkilönostimissa (lisää linkki) tukilevyt ovat valmiiksi mukana telineissä, muihin koneisiin huolehdimme ne tarvittaessa. Hankalaan maastoon ei välttämättä voi viedä hinattavaa nostinta, vaan se voi vaatia maastokulkuisen nostimen, kuten tela-alustalla varustetun Leguanin.

4 Kuljetusreitti

Millainen on koneen kuljetusreitti työkohteeseen? Viedäänkö se porttikongista, onko muita esteitä kuljetuskorkeuden tai -leveyden suhteen?

5 Käyttövoima

Onko kohteessa sähköä? Kuinka pitkän jatkojohdon tarvitset? Pienimmät hinattavat nostimet toimivat vain 230 V:n jännitteellä, mutta isompia nostimia, kuten Dino 160 XT:tä, voi käyttää sekä polttomoottorilla että sähköllä. Sisäkäyttöön tarkoitetut saksilavat toimivat akulla, kun taas ulkokäyttöön tarkoitetut saksilavat ja kuukulkijat ovat dieselkäyttöisiä.

6 Kuvat kohteesta

Onko kohteesta kuvia? Kohteesta otetut kuvat auttavat hahmottamaan henkilönostimelta tarvittavia ominaisuuksia, joten niiden ottamisesta ja näyttämisestä on ehdottomasti hyötyä.

henkilönostin henkilönostimen vuokraus

Koneiden ja kaluston vuokraus ei siis juuri tämän helpommaksi muutu!

Ota yhteyttä, kun tarvitset henkilönostinta! Tässä vielä muutama linkki, jotka voivat osoittautua sinulle tarpeellisiksi:

  • Vuokrausinfomme, joka sisältää toimitusehdot ja useimmin kysytyt kysymykset

Lisää artikkeleita:

Vinkit

Kaikki alkoi myllypurolaisesta autotallista

Konevuokrausta jo yli 30 vuotta. Lue mistä kaikki sai alkunsa!

Lue lisää
Vinkit

Huolella valittu maaliruisku ja sen oikeaoppinen käyttäminen: 4 vaihetta onnistuneeseen maalausprojektiin

Ota tästä artikkelista haltuun kaikki olennaiset asiat, mitä sinun tulee tietää maaliruiskuilla maalaamisesta, niiden vuokraamisesta sekä maalausprojektissa onnistumisesta!

Lue lisää

Voita henkilönostin viikonlopuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksistamme.
Samalla voit voittaa Dino-henkilönostimen (lavakorkeus 8-14 m) viikonlopuksi!
Myös kuljetukset pk-seudulle ilmaiseksi.

Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa voittajan.
Halutessaan nostimen voi vaihtaa 300 euron arvoiseen vuokrauslahjakorttiin.

Uutiskirjeen tilaus

Sulje