Keskity työhösi – me hoidamme koneet!

Pikavuokrauksesta vuokraat kaikenlaiset rakennuskoneet pienkoneista isoihin henkilönostimiin. Laajaan, yli tuhannen koneen valikoimaamme kuuluvat muun muassa maaliruiskut, tasoite- ja rappausruiskut, pienkuormaajat, kaivinkoneet ja riipputelineet.

Toimipisteemme sijaitsevat huippupaikoilla: lähes Helsingin sydämessä Hämeentiellä sekä Vantaalla Ylästössä eli keskeisten kulkuyhteyksien varrella. Toimitamme koneet samalla kuljetushinnalla kaikkialle pk-seudulla, ja aina ilman pikatoimituslisää! Saat koneesi usein jo samana päivänä.

Investoimme joka vuosi uusiin koneisiin. Vuokrakoneemme ovat laatuvehkeitä ja hyvin huollettuja. Tule, ja totea itse. Meillä on osaava henkilökunta. Koneasentajamme vastaavat koneiden, henkilönostinten, mastolavojen ja riipputelineiden huollosta ja vuositarkastuksista.

Pikavuokraus – ja olet jo töissä

 

 

Tarinamme

Konevuokrausta jo yli 30 vuotta! Sinä aikana ehtii tutustua koneisiin. Jokaista mutteria myöten. Pidämme niistä hyvää huolta, ja siksi tiedät, että meiltä saat aina hyvin huolletun ja toimivan koneen.

Aloitimme pienestä, ja sopivan pienenä ja palvelevana haluammekin pysyä. Olemme edelleen perheyhtiö. Ilman apua emme kuitenkaan pärjäisi, ja meillä onkin huippuosaava henkilökunta – osa jo kahdessa polvessa. Työntekijämme tuntevat asiakkaat ja heidän tarpeensa, ja tietävät, mikä kone on milläkin työmaalla. Kun soitat meille, et joudu selittelemään turhia tai palloilemaan osastolta toiselle, vaan saat apua heti, tässä ja nyt.

Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja haluamme, että meiltä lähdet aina tyytyväisenä. Pitkäaikaiset työntekijämme ovat alansa kovia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun. He opastavat tarvittaessa koneen käytössä ja konsultoivat hankalissakin tilanteissa. Päämäärämme on, että saat meiltä laatukoneen – ja ehkä nopeammin kuin uskoisitkaan! Usein jo samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Ja aina ilman pikatoimituslisää!    

Kaikki alkoi myllypurolaisesta autotallista 

Konevuokraamomme historian ensimmäiset jalanjäljet otettiin jo 60–70-luvun taitteessa, kun yrityksemme perustaja, nuori rakennusmestari Kalle Koponen saumasi rakennuksia Suomessa ja Virossa. Hän vuokrasi omia riipputelineitään muille urakoitsijoille ja päätteli, että sellaisenhan voisi kehittää itsekin. Syntyi Ra-Ko-riipputeline, ja monen vaiheen jälkeen saumausurakointi muuttuikin kokonaan vuokraustoiminnaksi.

Riipputelinekalusto on kuitenkin vaihtunut omasta tuotannosta ranskalaisen Fixatorin telineisiin, ja lisäksi tarjonta on laajentunut muihin laatumerkkeihin: Dinoliftin ja Leguanin henkilönostimiin, Haulotten kuukulkijoihin ja saksilavoihin. Meiltä löydät nostokaluston ja rakennustelineiden lisäksi muut remonttilaitteet piikkauskoneista ja lattiahiomakoneista generaattoreihin ja maaliruiskuihin.

Asiakas ei tule turhaan 

Rakennusmestari Koposen motto oli: Meiltä ei asiakas koskaan lähde pois tyhjin käsin. Edelleen pyrimme siihen, että asiakkaan ei tarvitse tulla meille turhaan, vaan meiltä saa kaikki rakennustarpeet saman katon alta – kaiken kerralla. Tilatut koneet odottavat sinua huollettuina ja tarkastettuina, ja halutessasi opastamme sinua niiden käytössä. Tulemme tarvittaessa konsultointikäynnille työmaalle tai annamme neuvoja puhelimitse tai vaikka videopuhelun välityksellä.

Tyytyväinen asiakas ja hyvät, toimivat laatukoneet ovat edelleen meille ylpeyden aihe. Kalle Koposen lisäksi Pikavuokrauksessa on työskennellyt koko Koposen perhe. Nyt yritystä luotsaa Kallen poika, Daniel, joka on ollut firman toiminnassa mukana jo yli 20 vuotta.

– Ylpeydellä jatkan isäni jalanjäljissä, mutta katse kuitenkin tulevaisuudessa. Tervetuloa juttelemaan kanssamme konetarpeistasi. Olipa kyse isosta työmaasta kuin pientaloremontista, olemme apunasi! Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu, ja toimitammekin koneet samalla kuljetushinnalla niin Espooseen, Helsinkiin, Vantaalle ja Kauniaisiin. Tilauksesta tuomme koneet vaikka Kittilään, sielläkin meillä on tyytyväinen asiakas, kertoo toimitusjohtaja Daniel Koponen.

Arvostelut

4.3
Perustuu 23 arvioon
powered by Google
Jenna HelinJenna Helin
13:23 25 Sep 23
Erinomainen palvelu ja käytönopastus. Bonuksena ilmainen limppari jääkaapista. Vuokralla oli lattianhiomakone 😊
Tero MahlbergTero Mahlberg
14:23 15 May 23
Hyvin toimiva palvelu, hyvät koneet ja kohtuullinen hintataso.
Asiallista palvelua ja kattava valikoima. Hinta/laatu ihan jees✌🏼👌
Sinna JussilaSinna Jussila
13:26 18 Aug 21
Suosittelen ja järkevät hinnat
js_loader

Voita henkilönostin viikonlopuksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksistamme.
Samalla voit voittaa Dino-henkilönostimen (lavakorkeus 8-14 m) viikonlopuksi!
Myös kuljetukset pk-seudulle ilmaiseksi.

Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa voittajan.
Halutessaan nostimen voi vaihtaa 300 euron arvoiseen vuokrauslahjakorttiin.

Uutiskirjeen tilaus

Sulje