”Tällaista palvelua emme ole saaneet mistään muualta”

Pikavuokrauksen yksi parhaita puolia on henkilökunta, johon olen vuosia kestäneen asiakassuhteen aikana päässyt tutustumaan. Kun soitan heille, tiedän aina, kuka linjan toisessa päässä on.

Pienenä perheyrityksenä Pikavuokrauksen yksi parhaita puolia on henkilökunta, johon olen vuosia kestäneen asiakassuhteen aikana päässyt tutustumaan. Kun soitan heille, tiedän aina, kuka linjan toisessa päässä on. Palvelu on joka kerralla yhtä ystävällistä, kohteliasta ja asiantuntevaa.

Me PaintMe Finland Oy:ssä olemme erikoistuneet sisä- ja ulkotilojen maalauksiin sekä korjausrakennustöihin, kuten parvekesaneerauksiin. Maalaus- ja korjaustöissä tarvitaan paljon erilaisia välineitä. Välillä työolosuhteet vaativat tietynlaista koneistoa, kuten henkilönostimia, joihin meidän ei itse ole kannattavaa investoida. Näinä hetkinä olemme kääntyneet Pikavuokrauksen puoleen jo 20 vuoden ajan.

Jos laitteiden kanssa on ilmennyt käyttöongelmia, olemme saaneet nopeasti apua. Tarvittaessa he jopa lähettävät jonkun paikanpäälle konsultoimaan, eikä tarvitse kauaa odotella.

Joskus he soittavat meille oma-aloitteisesti vain kertoakseen uusista laitteista ja koneista, jotka he kokevat meille hyödyllisiksi. Tällaista palvelua emme ole saaneet mistään muualta!

Matti Kinnunen

Työpäällikkö
PaintMe Finland Oy